المقادير
ا½ كيلو صدور ديك رومي
كوب جبنة شيدر أو رومي مبشورة
2 كوب بقسماط مطحون
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
¼ كيلو بقدونس مفروم
¼ كيلو بروكلي مقطّع
¼ كيلو قرنبيط مقطّع
5 فص ثوم مقطع
ملح وفلفل أسود
كوب زيت نباتي
طريقة التحضير
- تبّلي صدور الديك الرومي بالتوم والملح والفلفل وزيت الزيتون، وسيبيهم في التتبيلة لمدة ساعة على الأقل.
2- اخلطي البقسماط مع الجبنة والملح والفلفل الأسود، واقسمي الخليط نصفين.
3- تبّلي القرنبيط والبروكلي والبقدونس بالنصف الأول من الخليط، وحمّريه في الزيت لحد ما يبقى الخضار مقرمش.
4- تبّلي صدور الديك الرومي بالنصف التانى من خليط البقسماط، وحمّريها في الزيت.
5- قدّمي صدور الديك الرومي مع الخضار المقرمش ساخنة.