Banatona.com
مرحبا بكِ بمنتديات بناتنا

يسعدنا انضمامكِ الينا و مشاركتنا

بمواضيعكِ القيمة
Banatona.com
مرحبا بكِ بمنتديات بناتنا

يسعدنا انضمامكِ الينا و مشاركتنا

بمواضيعكِ القيمة
Banatona.com
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


مـنـتـدى بناتنا النـسـائـــي
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
لمن ترغب بالترشح للإشراف في المنتدى... الرجاء دخول قسم اعلانات الادارة
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
سحابة الكلمات الدلالية
المواضيع الأخيرة
» الستيك المكسيكي
بيكا الدجاج I_icon_minitimeالأحد فبراير 02, 2014 6:03 am من طرف صحافة

» الشمس تقينا من الأنفلونزا
بيكا الدجاج I_icon_minitimeالأحد فبراير 02, 2014 5:48 am من طرف صحافة

» شروط مهمة لاقتناء الجهاز الرياضي المناسب
بيكا الدجاج I_icon_minitimeالأحد فبراير 02, 2014 5:45 am من طرف صحافة

» استرالي يتغذى على الفراشات والمحار لمدة شهر
بيكا الدجاج I_icon_minitimeالأحد فبراير 02, 2014 5:29 am من طرف صحافة

» شاب بطلب يد حبيبته مستعينا بالشرطة
بيكا الدجاج I_icon_minitimeالأحد فبراير 02, 2014 5:26 am من طرف صحافة

» كيف تستقبلين الزيارات المفاجئة
بيكا الدجاج I_icon_minitimeالسبت فبراير 01, 2014 10:44 am من طرف صحافة

» اصول ارتياد صالون التجميل
بيكا الدجاج I_icon_minitimeالسبت فبراير 01, 2014 10:41 am من طرف صحافة

» اصول المزاح مع الاخرين
بيكا الدجاج I_icon_minitimeالسبت فبراير 01, 2014 10:36 am من طرف صحافة

» اصول التصرف في الرحلات الجماعية
بيكا الدجاج I_icon_minitimeالسبت فبراير 01, 2014 10:34 am من طرف صحافة

Like/Tweet/+1
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
صحافة
بيكا الدجاج I_vote_rcapبيكا الدجاج I_voting_barبيكا الدجاج I_vote_lcap 
Admin
بيكا الدجاج I_vote_rcapبيكا الدجاج I_voting_barبيكا الدجاج I_vote_lcap 
سحر الشرق
بيكا الدجاج I_vote_rcapبيكا الدجاج I_voting_barبيكا الدجاج I_vote_lcap 

 

 بيكا الدجاج

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
سحر الشرق
عضوة جديدة
عضوة جديدة



عدد المساهمات : 28
تقييم : 1
تاريخ التسجيل : 26/07/2013

بيكا الدجاج Empty
مُساهمةموضوع: بيكا الدجاج   بيكا الدجاج I_icon_minitimeالأحد يوليو 28, 2013 4:32 am

بيكا الدجاج Piccata


 
المقادير
½ كيلو فراخ بانيه
4 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
4 ملعقة كبيرة زيت زيتون
½ كوب عصير ليمون
4 ملعقة كبيرة ميه
ملح وفلفل أسود
كوب شوربة فراخ
6 ملعقة كبيرة زبدة
شطة
دقيق
طريقة التحضير
1- قطّعي كل شريحة فراخ إلى شريحتين صغيرتين، وتبّليها بالشطة والملح والفلفل الأسود، وبعدين غطّيهم بالدقيق، وبعد كده حمّريهم في زيت الزيتون من الناحيتين، وبعد كده ارفعيهم من على النار وسيبيهم على جنب.
2- سخّني عصير الليمون في نفس الطاسة اللي حمّرتي فيها الفراخ، وضيفي عليه الميه، وبعدين ضيفي عليهم الزبدة وقلبيهم مع بعض على النار لحد ما الزبدة تسيح، وبعد كده ضيفي عليهم البقدونس وقلبيهم على النار لمدة دقيقة، وبعدين ضيفي عليهم الفراخ وشوّحيها مع الصوص لمدة 5 دقائق على الناحيتين.
3- ارفعي الفراخ من الصوص وحطّيها في طبق التقديم وصبّي عليها باقي الصوص اللي موجود في الطاسة، وقدميها..
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بيكا الدجاج
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» رجيم الدجاج ينقص الوزن و سهل
» الدجاج المشوي في خلطة جديدة
» سلطة الجرجير و الدجاج للحمية
» كرات الدجاج وجبنة القشقوان

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
Banatona.com :: قـسـم الـمـطـبـخ :: مـنـتـدى الأكلات-
انتقل الى: